28.10.2012

Valkosuklaa-Amarula juustokakku

Maailman helpoin juustokakkuohje. Tämä. On. Hyvää.

210-240 g Digestivekeksejä
80 g voita
250 g (1 purkki) Mascarpone juustoa
200 g (1 purkki) Philadelphia juustoa
ripaus suolaa
1,5 dl hienoa sokeria
1 dl Amarula likööriä
60 g valkosuklaata
sitruunamehua

- Murskaa keksit pieneksi muruksi kä,sin tai isossa morttelissa
- Lisää sekaan sulatettu voi ja hyppysellinen suolaa ja sekoita
- Painele seos irtopohjavuokaan (24cm) tasaiseksi kerrokseksi (noin 5mm) ja laita 20 minuutiksi jääkaappiin.
- Sekoita juustot, sokeri, Amarula ja raasta joukkoon valkosuklaa.
- Lisää 6-10 tippaa sitruunamehua ja sekoita
- Kaada seos pohjan päälle ja anna olla jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli.

Suosittelen nauttimaan Mojiton kanssa, kakun päälle sopii myös kirpeät villivadelmat.

Amarula liköörihän on kermainen likööri joka saa huikean hedelmäisen makunsa Marulan, elefanttipuun hedelmistä. Toi on tosi mielenkiintoinen jälkimaku mikä tosta amarulasta tulee, tosi hedelmäinen ja marjainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti