14.8.2011

Haaste - Pitsakroketit

O.G.
Katso tämä ensin

***


No niin, tuunasin sitten sen oman roiskeläpän.

Valmiit kroketit
Saarioisten Kumipitsa kroketit

Roiskeläppä (Saarioisten kinkkupitsa) ja kananmuna sauvasekoittimella mössöksi (kuivana et saa pizzaa tahnaksi).

Sitten lisäsin mukaan Aurajuustoa, Emmentalraastetta, valkosipulin kynnen, ruokalusikallisen pestoa ja 2 oksaa rakuunaa silputtuna.


Sekoita kaikki aineet sekaisin, pyöritä kostein käsin palloiksi ja leivitä korppujauholla.

Paista kuumalla pannulla oliiviöljyn ja voin seoksessa.

Leivitetyt kroketit odottavat
paistamistaan.

Nautin omat kroketit edellistä tapas-iltaa varten pyöräyttämäni aiolin ja chili-tomaattimajoneesin kanssa.

Ei hassumpaa, maku on samantyyppinen kuin olisi tuunatussa pitsassa, mutta rapea kuori tuo mukavaa tekstuuria. Homejuusto on mukavan juoksevaa kroketin sisällä ja yrttien maut toimivat hyvin yhteen. Tällaista voisin ehkä jopa ostaa kaupasta roiskeläpän tilalle jossain olosuhteissa!

Kroketteja aiolin ja
chilitomaatti-
majoneesin kera.
Jotenkin tulee mieleen kasvispulla tästä. Ainoa mikä tässä hieman häiritsee on se että koostumus on lihapullamainen, ulkonäkö hieman kasvispullamainen ja maut Saariosten roiskeläppää.

Toisinsanoen kuin vanha tuttu jonka tunnet, muttet saa päähäsi kuka se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti