![]() |
Kansas city sweet 'n smoky spareribs & slaw |
Grillikausi 2014 starttasi kovin myöhään tänä vuonna ja aiemman vuoden olenkin
väsäillyt kiertoilmalla uunissa. Etäisesti grilliä saat simuloitua laittamalla
pakin (tai pellin) päälle ritilän, jonka päälle vasta lihan. Esim pulled porkin
tekeminen on pala kakkua tuolla konstilla ja saat kontrolloitua lämpötilan
hyvin, joskin se savun aromi katoaa (saat kyllä osittain paikattua sen hyvällä
BBQ soosilla).
Olen käynyt hieman läpi noita tulevam kauden grillimakkaroita ja yksi peruskyrtsä on maininnan arvoinen, Wigrenin Nysä. Hieman liian suolainen, hieman liian rasvainen eli täydellisen herkullinen ja mehukas tuote.
Olen käynyt hieman läpi noita tulevam kauden grillimakkaroita ja yksi peruskyrtsä on maininnan arvoinen, Wigrenin Nysä. Hieman liian suolainen, hieman liian rasvainen eli täydellisen herkullinen ja mehukas tuote.
![]() |
Myös itsetehty salsa on hyvä lisäke grillimakkaralle. |
Olen lisäksi käynyt läpi noita alueen lihakauppoja, Ylöjärven Lihan Mestarit on erinomainen samoin Wigrenin tehtaanmyymälä Sarankulmassa Pirkkalassa. Vai onko se Tampereen puolella? Wigreniltä hain isot räkit porsaan ribsejä joista tuli loistavia! Kansas city sweet 'n smoky spareribs & slaw. tarvittaessa lisäilen ohjetta tänne. Etäisesti samalle osastolle menee muuten perunasalaatti, johon kaivoin ideoita tuolta tähtien ja raitojen maasta.
![]() |
Wigrenin salsicciaa tehtaanmyymälästä ja dijonia sekä tabouleh pikku twistillä. Taboulehin sekaan hieman habanerokastiketta joka sopii hyvin makupalettiin. Päälle Nicaraguan luomumokkaa. |
Anyway, hän antoi vinkin että ostaa sikäläisestä halal kaupasta lihat kahdesti
viikossa, niissä kuulemma myydään parhaat lihat. Pitänee kokeilla tuota
Sammonkadun Emin lihamestari halal lihakauppaa ja testata väite.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti