Valitsin menulta Adana Kebabin, jauhelihalammasvartaan.Ei kannata sekoittaa sellaiseen kebabiin joka ensin tulee mieleen, vaan ennemminkin kebakko tyyppinen yrteillä maustettu lammaskanki. Pöytään saapuikin pian erinomaisen näköinen annos jossa reilun kokoinen ja hyvin maustettu lammaskebukka osoittautui juuri yhtä maukkaaksi kuin odotukseni olivat.

Annoksen salaatti oli koottu hauskasti kurkkuviipaleen sisään ja siinä oli erinomainen hieman kirpeähkö kastike. Lihan kanssa tarjoiltiin Turkkilaista minttuista jogurttikastiketta ja uunituoretta hyvää leipää.

Yleensä en hirveästi makeasta piittaa, mutta herkullinen baklava ja jäätelö turkkilaisen kahvin kanssa olivat täydellinen yhdistelmä. Ihan heti en muista koska olisin flipannut näin jälkkärin takia. Baklavan lehtitaikinasta pystyi kirjaimellisesti imemään makuja jotka liki veivät kielen mennessään. Aluksi mietin että kolme pikku palaa baklavaa ovat aika vähän, mutta maku on niin rikas että jälkkärissä oli kylliksi. Minttu ja jäätelö raikastivat annoksen mukavasti. Hymyilin vain syödessäni annosta.

Kun palvelukin oli erinomaisen mukavaa, nopeaa ja ystävällistä, ei oikein jää muuta vaihtoehtoa kuin suositella että tekin käytte täällä. Kyseessä siis ei ole mikään kebab-paikka vaan ihan oikea Turkkilainen ravintola.
Seuraavassa lisää Malabadin innoittamasta kokeilusta Turkkilaisen keittiön parissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti