5 dl Ketsuppi
2½ dl Ruskea sokeri
2 dl Jim Beam (Muukin bourbon/viski käy)
2 rkl Dijon4 rkl Valkoviinietikka
4 rkl Soijakastike
2 tl Cayennejauhe
2 tl Habanerojauhe tms chilijauhe
turaus "nestesavua"
- Kaikki aineet sekaisin
- Nopea kiehautus (sekoita)
- Lämpötilan pudotus ja keitä ilman kantta miedolla lämmöllä 20 min sekoittaen
Tällä kertaa korvasin habaneron ½ tl savustetulla Naga Morich jauheella ja ryydittämään laitoin vielä 5 kuivattua Short Yellow Tabascoa (morttelissa hienoksi). Nyt on sopivasti potkua, olematta kuitenkaan liikaa "tavalliseenkaan" makuun.
Fuerza Loco! Muy Caliente!
Resepti kuullostaa hemmetin hyvältä! Voipi olla että joutuu kesän aikana testaamaan.
VastaaPoistaJep. Tee puolikas satsi ensin kokeeksi. Takaan ettei häviä yhdellekään kaupan soosille. Itse jätin ton savuaromin veks tälläkertaa ja boostasin potkua vähän Naga Morichilla.
VastaaPoistaKun iskee fläsät hiiligrilliin tai pistää kaasuun mukaan foliomyttyyn vähän omenapuulastua savuaromin aikaansaamiseksi niin toimii hyvin.