
Habaneron, mansikan ja grillatun aprikoosin maut sopivat yhteen kuin nitriilihanska tullimiehen räpylään, ja pekoni taittaa hieman kirpeähköä makua, ja lime puolestaan pekonia. Kaikki maut jetsulleen symbioosissa, simppeliä jossa kaikilla raaka-aineilla on tarkoituksensa, eikä mitään ylimääräistä. Toimii, mansikasta on moneksi.
Pilko kuoritut aprikoosit 4 osaan. Lisää 4 osaan (koosta riippuen) leikatut mansikat, rucola ja saksanpähkinät. Päälle hieman passionhedelmä-mandariini-habanero siirappia (kysy jos tarvit ohjeen, lisään sen tarvittaessa) ja taas rapeaa pekonia. Siirapin voi myös korvata cantaloupe-melonilla. Pieni makeus sopii tähän salaattiin.
Juomaksi molemmille Moscato d'Asti viiniä tai vaikka jotain Alsacen Zind-Humbrechtia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti