1.10.2011

Tykki salaattimenu!


Eturuoka
Kelvollistahan siitä tuli.
Eturuoaksi, kuten suunnittelin, paahdettua maalaisleipää jonka pintaan hankasin paahtamisen jälkeen valkosipulia ja päälle hieman oliiviöljyä. Kylkeen pieni mozzarella-tomaatti-punasipuli-basilikasalaatti ja oliiviöljyä. Ja chorizoa kylkeen.

Ja tietysti kulhollinen hyviä oliiveja kylkeen.



"Salaatti"
Sitten pekonisalaatti, kiekko jäävuorisalaattia pohjalle , päälle stiltonia, nuorta goudaa, pekonikuutioita sekä pieni sinappinen vinaigrette päälle. tarkkana sen stiltonin ja beksun kanssa, yhdistelmä on niin rikas että suu suorastaan räjähtää, sitten puutuu. Vähän niinkuin silloin kun on tastingissa maistanut parikymmentä punaviiniä putkeen.




Maailman paras rommi!
Loppuun mini bebe-leivoksia, Ron Zacapaa (toistan itseäni mutta huikea rommi!!! Jälkiruoka jo pelkkänä itsenään!) ja espresso.

Loppuun vielä, muistakaa käydä kauppahallissa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti