20.1.2012

Amerikkaa lautasella 2 - suunnitelma etenee

Mureketta kiekko coleslawn ja juusto-
raasteen kanssa kanssa dijon-majolla
penslatun sämpylän päälle, kanneksi
ketsupilla penslattu kansisämppäri.
Päivitys missä mennään Ameriikan 2. roadtripin kanssa.

Vihdoin varmistui lomat, ajankohtana on Huhtikuu. Tavoitteena on siis käydä tsekkaamassa ensin Chicago, jossa nukutaan aikaeroja vähän pois ja totutellaan taas meininkiin, sitten edessä on siirtyminen lentäen Salt Lake Cityyn josta roadtrippinä lopulta Las Vegasiin. Route siis menee Pony Exressin ja 66:n välissä pääosin, Grand Canyonia seuraillen, Moabin ja Zionin kautta.


Tein tavallisen murekkeen
johon lisäsin hieman savu-
paprikaa ja chipotle chiliä,
penslasin poijaan omalla 
(ks. resepti) BBQ soosilla ja
glaseerasin uunissa 20 min,
jonka jälkeen käärin satsin 
Schwartzwaldin kinkkuun
ja paahdoin uudissa vielä 
hetken.
Ajokkia ei ole vielä vuokrattu, mutta viimekesäistä Impalaa hieman suurempi, joku SUV tekisi mieli vuokrata, kun ei niissä hintaeroakaan ole. Mukavampi ajella, oli sitten vähän raffimpaa terrainia kanjonilla, tai sitten aavikkomeininkiä.

Tänä viikonloppuna päätetään etapit ja varaillaan autot ja majoitukset riittävän löysällä aikataululla ettei ala takaraivossa kiirus puristamaan. Suunnitelmissa on myös tsekata mahdollisuus jos Kaliforniasta tuttu FinnMob tulisi morjestamaan Vegasiin. Alustava sopimus asiasta on jo.

Tavoitteena on ainakin Chicagossa tutustua sikäläisiin oikeaoppisiin hodareihin, unohtamatta Chicagotyylin pizzoja. Roadtripillä pitää tutustua dinereihin, hauskaa vertailla mitä eroja luomu-Kaliforniaan verrattuna on! Ja tietysti Vegasissa pitää koittaa hieman onnea ja käydä jossain Cirque du Soleilin esityksessä. Celine Dion jääkin sitten satavarmasti ihan omaan rauhaansa. Tämä on lupaus.

Siinäpä sitä sitten taas tilannetta. Jos jollain on hyviä vinkkejä niin antaa kuulua vaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti