3.1.2012

2011 kohokohdat

2011 on nyt takana ja työn alla on ollut 2011 kulinaaristen huippukohtien kirjaaminen.

Ehdottomasti kohokohta oli Kalifornian roadtrip, josta erityisesti mieleen jäi Glen Ellen Village Marketin uskomaton pork loin sandwich, jäätelöt huikeassa Los Gatosissa ja BBQ partyt Santa Clarassa. Ja Irish Coffeet ja French Toastit San Franciscon Buena Vistassa sekä Kenwoodin uskomaton residenssi raikkaine ja tuoreine antimineen. Tai Bodega Bayn rapuleipä.

Unohtaa ei sovi myöskään Tampereella Berthan tarjoamaa elämystä, eikä myöskään ravintola C:tä. Siinä missä Bertha yllätti liki täydellisellä ruokakokemuksella, myös ravintola C yllätti yhtä positiivisesti, vaikka ennakko-odotukset olivat jo lähdössä melko huikeat.

Chili ja kasvimaaosastolla erityisesti Aji Amarillo tuotti melko huikean sadon herkullisia turskeja oransseja podeja usean otteeseen.

Kaiken kaikkiaan vuodelta 2011 hanskaan jäi jonkin verran miettimisen aihetta terveellisemmän ja raikkaamman ruoan puolesta sekä ideoita miten Suomessa olisi täysin mahdollista lanseeata aivan uuden tyyppinen ruokaketju tai kehittää olemassa olevia toiseen uudentyyppiseen suuntaan. Pitäisikin ehkä harkita palaamista ruoka- ja juoma-alalle, koska se on intohimoni, ja lähestyä keskusliikkeitä tai muita yhteistyökumppaneita näiden ideoiden kanssa.

2012
Chileillä ja tomaateilla oli mukava startti, ensimmäiset Romat, Ramirot ja Jeannetet on jo siirretty taimettumaan idettyään odotetun rivakasti.

Amerikan roadtrip Chicago-Las Vegas on lähtenyt hyvin käyntiin ja tulipa muutama päivä sitten jo ensimmäinen paketti Moabista. Keväämmällä siis sinne, Grand Canyon odottaa jo!

Siinäpä ne suuremmat oikeastaan, antaa osan tulla yllätyksenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti