5.5.2013

Autenttista Kiinalaista


Ni Hao!

Kiinanmuuri kutsuu! Tuli erittäin pikakomennus Kiinaan ja lähden tutustumaan mm. sikäläiseen ruokatarjontaan, siinämäärin kuin vapaa-aikaa jää. Kiinalainen ruoka ei ole ollut kovin lähellä sydäntäni aiemmin, mutta lähden avoimin mielin katsomaan mitä Pekingiläinen keittiö tarjoaa. Voiko oikeastaan tuon kokoisesta maasta sanoa Kiinalainen keittiö? Maassahan on lääniä ja populaa siinämäärin että oksat pois. Guangzhoun keittiö lienee täysin erilainen Pekingiläisestä? Periaatteessa sama juttu kuin vertaisi eteläitalialaista keittiötä ja rössypottua. Vorssalaista veripylsyä ja tapaspöytää?

Onko kellään viimehetken käytännönvinkkejä ekaa kertaa Kiinaan matkustavalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti