13.6.2011

Kermainen Balkan pata

Tulinen balkan...pata(?)
Piti kirjoittaa resepti taas yhteen versioon hyvästä makkarapadasta, mutta keskittymiskyky ei riitä. Kalifornian reissu on liian lähellä. Siispä totean lyhyesti,  periaatteessa aloita tekemään pyttis balkaninmakkarasta, lisää joukkoon hieman rakuunaa, lehtipersiljaa ja valkosipulia ja tuunaa se jollain tiukalla silputulla chilillä (itse käytin Amarilloa ja Ultrapubea, mutta chilisoosit tai Habanero käy yhtä hyvin). Kaada lopuksi sekaan purkki kermaa, lusilkallinen Dijon sinappia ja kiehauta muutama minuutti. Vot.

***

Siis viikko vielä ja Kalifornia kutsuu. Kuten todettua, alla Detroitilaista patarautaa ja edessä muutama sata mailia kestopäällystettä. Ja toivon mukaan hyviä Dinereitä.

Hyvää kesää ihmiset, palaan asiaan reissun jälkeen uusin ideoin (ellen nyt sitten innostu raportoimaan jotain tien päältä wifin kohdalle sattuessa).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti