6.2.2014

Key Lime Pie - Amerikkalainen limettikakku

Pohja:
0,5 pkt Digestivekeksejä (4 dl murua)
0,5 dl sokeri
5 rkl pehmeää voita

Täyte:
4 keltuaista
1 prk kondensoitua maitoa
6 Limeä
1 rkl raastettua limen kuorta

- Murskaa keksit morttelissa tai pussissa ja sekoita ainekset tasaiseksi
- Painele tasaiseksi kerrokseksi irtopohjavuoan pohjalle (24cm).
- Paista 15 min 160'C, ota uunista ja anna jäähtyä.
- Sekoita täytteen ainekset. Vatkaa aineita ainakin 5 minuuttia.
- Kaada täyte jäähtyneen pohjan päälle.
- Paista 15 minuuttia 160'C
- Anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä, sen jälkeen jääkaapissa vuorokausi.

Tarjoile Kermavaahdon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti