5.3.2012

Kuntokuuri ennen matkaa

Viimeaikoina on nämä ruokaohjeet tänne jääneet hieman vähälle. Tavoitteena on ollut maksimoida kondis Ameriikan matkaa varten että jaksaa sitten haikata kanjoneilla ja että voi huoleti tankata dinereissä.

Safkapolitiikka on parikuukautta ollut raakoja kasviksia ja lihaa, pikkuhiljaa on jätetty hiilarit vähiin ja nyt jää rasvakin vähemmälle. Naudan paistijauskia, Coleslawia, Krakowan makkaraa, paprikaa, paistia, kananmunia, kinkkua, rahkaa ja hedelmiä, ei oikeastaan mitään mistä olisi saanut paljoakaan kirjoitettavaa. Niin ja kahvia. Proteiineja on siis nostettu ja tosiaan, chiliä vähän enemmän että aineenvaihdunta kiihtyy. Karppaamaan en kuitenkaan ala.

Ja treeniä niin paljon kun huvittaa. Teräviä nopeita toistoja ja suoraan seuraavaan harjoitteeseen sen kummemmin lepäilemättä. Treeniin menee kerralla noin tunti. Alkuun paino putosi reilut viisi kiloa joka on kuitenkin sittemmin tullut takaisin, joskin sentit on vyötäröltä siirtynyt rintakehään ja hartijoihin.

Tällä on siis menty ja mennään Ameriikkaan saakka, joku joka näistä jutuista tietää on varmasti eri mieltä, mutta tämä on ollut oma tapani.

2 kommenttia:

  1. Vai ettei riitä kerrottavaa ruokavaliosta? ;) Tuo settihän on mitä kiehtovinta tavaraa, kun tuntuu tuo karppausbuumi jatkuvan jatkumistaan. Kun kirjoitat syöväsi kasviksia ja lihaa, niin johan nousevat kulmakarvat ja kysymysmerkit päiden ylle ;) "Oikeesti? Vau? Onkks hyvää? Laita kuvia!" Yllättävänkin paljon olen bongaillut "karppaajien sivuja", joissa on postaus toisensa perään juurikin tällaisia perusannoksia jotka jaksavat hämmästyttää lukijoita yhä vaan :D

    Anyways, mahtavaa Ameerikan reissua sinulle(teille?)! Taidat olla jo sellaisessa kondiksessa, että muutaman mäennyppylän jaksat ainakin kiivetä ja bilettää NY:kin klubeissa pikkuyön tunneille asti. Mahtavaa reissua! Matka-sapuska-postauksia odotellessa...

    VastaaPoista
  2. No NY this time. Enkä oikein ole mikään bilettäjätyyppikään. Mutta hauska seikkailu tulee varmasti.

    VastaaPoista