Tai ehkä sellainen gastropubityyppinen. Pubi jossa hyviä oluita joiden kanssa saatavilla myös safkaa. Laadukkaita hodareita, ehkä pikku slidereitä (vaikka niitä hamppeja koitetaankin välttää), yllämainintut, kunnon Cheesecake factory tyyppisiä nachoplattereita, avokado-pinaattidippi jne. Ehkä jopa crab sämpylöitä (jos oikeasti mietitään tuon voi ehkä unohtaa kustannusten takia).
Ja pari hyvää deepdishpizzaa (en ole muuten täällä törmännyt kertaakaan Chicagotyylin tai minkään muunkaan tyylin deepdishpizzaan, kumma juttu, sen verran hyvää se on). Jälkkäriksi juustokakkuja ja piirakoita.
Jos kuluja miettii tuossa voisi olla aika alhaiset raaka-ainekustannuksetkin. Kerran huvikseen laskeskelin mitä viikkokulut olisivat ja mietin mitä aineita voisi käyttää ristiin toisiin annoksiin, ja uskon vahvasti että tällainen olisi kunnon rahasampo.
Lisäksi tuon ympärille voisi kehittää teema viikkoja, jos johonkin lähtöön. Pihviosastolle tai wingsseihin en kuitenkaan lähtisi koska laadukkaat raaka-aineet ovat kalliita ja kilpailu kovaa. Mutta tuo siis voisi toimia kun miettii ravintolakentän profiilia aamupalasta iltaruokailuun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti