10.6.2010

Makkara-ranking

E D I T :
Juuri kun oli kirjoittanut tämän, törmäsin pörssikärkeen, joka on lisättävä listalle:
1. Pajuniemen Pajugrilli (Citymarket)
Erinomaisesti maustettu makkara. Pitkähkö tulisuus ja pippurin maut seuraavat juuri sopivan napakkaa koostumusta. Rasva ja suola todella hyvin tasapainossa. Loistava sekä paistettuna että grillaukseen. Lihapitoisuus 83%.
Kesäkuun katsaus makkarapörssiin:

1. Makulihan Kuuma Kurvi (S-market)

Erinomainen grillimakkara, ehdottomasti tämän kesän suosikkini, kiinteän lihaisa ja mukavan pippurinen ja mausteinen. Erinomainen koostumus jossa juuri sopivasti rasvaa ja suolaa. Erinomaisen maukas. Lihapitoisuus 91%.


2. Gebirgsjäger Krakovanmakkara (Lidl)

Loistava Krakovanmakkara. Kiinteä, lihainen suutuntuma, vähärasvainen ja mukavan mausteinen. Toimii erityisen hyvin sekä pataruoissa että grillattuna. Lihapitoisuus 91%.

3. Kivikylän Kotipalvaamo Huiluntuhti (LihaVille)

Lihaisa, mausteinen ja voimakkaan savuinen grillimakkara. Kiinteähkö suutuntuma, mukavan suolainen. Lihapitoisuus 87 %


4.Tapolan Tulikeppi (S-Market)

Sopivan kiinteä ja mukavan mausteinen nakki, sopii hyvin erityisesti hodariin tai grillattuna. Mukava suola, ei kovin rasvainen. Lihapitoisuus 73 %.


4. Maalaisserkun Lampurin Makkara (K-Market)

Hieman Krakovanmakkaran tyyppinen maukas kiinteä grillimakkara. Hyvä grillissä, lampaan oma aromi tulee mukavasti esille. Lihapitoisuus.


5. Chef Wotkin's Sörkan Grilleri (S-Market)

Melko rasvainen, konstailematon perusmakkara, hyvä paistettuna ja miksei grillissäkin. Mieto ja vähämausteinen. Lihapitoisuus 73%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti