18.9.2011

Säilöntää

Uunituore Focaccia
Niistä säilötyistä chileistä. Toimii hyvin. Nyt chilit pvat olleet kolmisen viikkoa säilöntäliemessä ja pitää kyllä sanoa että hyvää tuli!

Valkosipuli, hunaja, basilika ja chilit muodostavat etikan kanssa kelpo kombon säilöntään. Chilejä on mukava syödä focaccian (itsetehdyn, resepti myöhemmin) päällä ihan tai ihan sellaisenaan.

Suolakurkkua
Tein myös valkosipulisuolakurkkuja samaan liemeen, niitä en ole vielä maistanut, mutta ainakin näyttää oikealle.

Koska sienessäkin on tullut pyörittyä; erinomainen suppilovahvero ja kanttarelli vuosi (muita en sitten tunnekaan kunnolla); mieleeni juolahti että Venäjällähän säilötään sieniä etikkaan, tietääkö kukaan tästä? Jotain rouskuja olen säilönyt suolaan ja mielestäni suolaan säilöminen on ainoa oikea konsti sienille, toisaalta en tätä etikkaversiota ole kokeillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti