23.9.2011

Muistiinpanoja

Hmm...pinaattia, oliiviöljyä, sinihomejuustoa, 400g Charo. 3 keltuaista, 4 valkosipulinkynttä, rakuunaa. Hiiv+salt. Sekoita muut. Hiero lihan pintaan. 225'C 40 min (liikaa). Erittäin hyvä!!! Vähennä suolaa. CabF tallintaustaa!

Kertyneitä reseptejä.
Raivasin juuri työhuoneen pöydällä olevia papereita, työhuoneessa keltaisen mapin väliin kerättyjä papereita ja "jemmassa" pinottuna olevaa pientä paperikasaa.


Jokaisen lehden kulmaan, avattuun kirjekuoreen, oikeastaan kaikkeen mihin mahtuu kirjoittamaan on kirjoitettu joku ruokaohje, ajatus ruoasta tai juomasta tai kommentti ruokaan, juomaan tai menuun liittyen.
 
En ollut tajunnutkaan paljonko näitä on kertynyt, näitä ohjeita/ideoita/kommentteja on kertynyt muutaman vuoden mittaan kymmeniä!

Onko muillekin käynyt näin?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti