Lamminpään Lumous
500g possun sisäfilettä
2 rkl Dijon
1 dl paseetattu tomaatti/pyre1 reiluhko valkosipuli (noin 10 kynttä)
mustapippurirouhetta
1 rkl currya
1 rkl raastettu inkivääri
1 tl kaneli
½ omena
suolaa maun mukaan
- Viipaloi porsaan file noin ½cm siivuiksi, nuiji avokämmenellä kevyesti ja pippuroi molemmin puolin
- Paista possunpalat molemmin puolin pikaisesti
- Lisää pannulle kerma, dijon, tomaatti ja murskattu valkosipuli, keitä hetki
- kuutio omena pieneksi ja lisää muiden jäljellä olevien aineiden kanssa pannulle
- Hauduta 20 minuuttia
- Tarjoile vaikka riisin kera tai naanleivän päällä
Herkullista, Juice jätti myös kulinaariseen maailmaan arvoisensa sormenjäljen.
Maistuis varmaan mullekin.
VastaaPoista