Aika huima pinta! |
Tällä kertaa laitoin tuohon rubiin savustettua Naga Morichia tuomaan potkua. Nagaa pelätään ihan turhaan, vaikka varovainen pitää tietenkin olla, onhan kyseessä maailman tuulisin chili. Mutta kun laittaa vähän, se on kertakaikkiaan erinomainen mauste. Lisäksi laitoin mop sauceen puolidesiä barbequesoosia joka oli tuunattu omenasta raastetulla soseella.
Luun sisus kandee kaapia mukaan, se on mehukasta herk- kua! |
Liha oli tällä kertaa grillissä pulskat pari tuntia ennenkuin lämpötila osoitti 92 astetta.
Liha lepäämään toviksi, kumihanskat käteen ja repimään lihaa riekaleiksi. Lihariekaleiden päälle desi barbequesoosia ja sekoittamaan.
Nakkasin grilliin vielä pari vedellä kostutettua pitaleipää jotka tulivat mukavan makuisiksi grillissä. Pitat halki ja täytteeksi possua ja coleslawta ja viereen jääkylmä siideri.
Tästä on kuulkaa vaikeaa parantaa!
Pulled pork pita |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti