31.12.2012

Grillikausi pakettiin - Pulled Pork Pitat

Haetuimmat 04.11.2012


Aika huima pinta!
Päätin tehdä vielä kesä viimeisen grillisession keskellä merkkillisen sankkaa hernerokkasumua. Olen jotenkin jäänyt jumiin tohon pulled porkiin kuin rikkinäinen vinyylilevy, mutta se nyt vaan on niin mielettömän hyvää, halpaa ja monipuolista, sitä on hauska muutella ja kokeilla.

Tällä kertaa laitoin tuohon rubiin savustettua Naga Morichia tuomaan potkua. Nagaa pelätään ihan turhaan, vaikka varovainen pitää tietenkin olla, onhan kyseessä maailman tuulisin chili. Mutta kun laittaa vähän, se on kertakaikkiaan erinomainen mauste. Lisäksi laitoin mop sauceen puolidesiä barbequesoosia joka oli tuunattu omenasta raastetulla soseella.

Luun sisus kandee
kaapia mukaan, se
on mehukasta herk-
kua!
Lisäksi laitoin savustuslastua vähän isommalla kädellä, hikkoria en lainkaan ja tilalle pelkkää vedessä liotettua omenapuuta.

Liha oli tällä kertaa grillissä pulskat pari tuntia ennenkuin lämpötila osoitti 92 astetta.

Liha lepäämään toviksi, kumihanskat käteen ja repimään lihaa riekaleiksi. Lihariekaleiden päälle desi barbequesoosia ja sekoittamaan.

Nakkasin grilliin vielä pari vedellä kostutettua pitaleipää jotka tulivat mukavan makuisiksi grillissä. Pitat halki ja täytteeksi possua ja coleslawta ja viereen jääkylmä siideri.

Tästä on kuulkaa vaikeaa parantaa!

Pulled pork pita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti