Holy Bonanza!
Katselin tuossa No Reservationsia kovalevyltä kun Bourdain vieraili New Orleansissa. Aivan mahtavan inspiroivaa porukkaa tuo cajun väki. Ohjelmassahan tehtiin mm. corn hashia jota päätinkin kokeilla myös itse. Ja kuinka hyvää siitä tulikaan?!?!
Kermaisen makea voinmakuinen maissi ja makeahkoksi kuullottunut sipuli yhdessä tulisen cayennen ja suolaisen jauhelihan kanssa! Huh huh miten hyvää! Ikisuosikki spydäri sai nyt äärimmäisen kovan kilpailijan. Ruoanlaittoon kuluu ehkä vartti ja on takuuyksinkertaista herkkua.
Kuva ei ehkä toimi täydellisesti edukseen mutta ne maut... |
200g naudan paistijauhelihaa (tai savupekonia)
4 maissintähkää
1 Sipuli
Savusuolaa
Cayennepippuria/Savupaprikaa
- Paista jauheliha ja mausta se mukavan suolaiseksi
- Leikkaa tähkästä jyvät irti. Itse käytin tölkkiin säilöttyja sokerimaissintähkiä jotka toimivat erinomaisesti.
- Pilko sipuli
- Paista voissa irtileikatut jyvät ja sipuli
- Mausta reilulla Cayennella/Savupaprikalla ja savusuolalla
- Lisää paistettu jauski
Nauti vaikka tomaattien kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti