Haetuimmat 10.08.2012
Törmäsin Jytky nimiseen annokseen joka on kutakuinkin grillaajan unelma. Pakkohan siitä oli yrittää tehdä itsekin versio. Ja mikä versio tulikaan!
400g Naudan jauhelihaa
1 muna
1 dl korppujauhoa
2 rkl Worchesterkastiketta
2 rkl grillirubia
1 rkl mustapippuria
1 iso sipuli
4 Cheddar siivua
1 oksa Rakuunaa
2 Chiliä (Amarillo)
2 pakettia pekonia
Hunajaa
- Puno pekoni samalla lailla kuin pärekori matoksi
- Pyöräytä liharulla sisälle. Päättele pekonimaton päät punosten alle.
- Ripottele päälle reilusti grillirubia kauttaaltaan
- Grillaa epäsuoralla lämmölläkannen alla (Noin 110-150'C) 45 minuuttia.
- Tarkasta tilanne
- Lisää samalla hiilille liotettuja omenapuun lastuja folionyssäkässä johon olet tökkinyt reikiä jotta liha savustuu
- Sekoita BBQ kastikkeen joukkoon hieman hunajaa ja penslaa lihaa vähän väliä
- Grillaa toiset 45 minuuttia
- Tarkasta kypsyys
- Nauti Coleslawn kanssa.
On muuten tomaatilla kokoa! Kasvarista molemmat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti