13.5.2011

Mukavia Tapaksia Tampereella

Ravintola Inez


Päätimme pistäytyä ravintola Inezissä pienillä puolenpäivän tapaksilla. Ravintolan sijainti on hyvä, jahka rakennustyömaa heti ikkunan takaa joskus valmistuu. Sisustus on moderni ja yksinkertainen joka toimii tapaspaikassa ihan hyvin. Henkilökunta oli asiallista ja palvelu pelasi ihan kohtuullisesti vaikka tarjoilija kovaääninen henkilökohtainen puhelu hieman herätti ihmetystä.

Valitsimme tomaattileipää, oliiveja valkosipulissa, chorizoa, turskafrittejä, Espanjalaisen omeletin, valkosipulileipää ja täytettyjä herkkusieniä. Ja 12 senttiä talon punaviiniä.


Ruoat olivat ihan kelvollisia tapaksia, joskin tomaattileipä oli jotain hieman muuta kuin mihin olin Espanjassa tottunut. Ihan OK settiä kuitenkin, viini kuitenkin oli ollut varmasti yön yli auki ja vaikka oli raikkaan viileää, oli se jo aivan kuollut. Ei mitään valittamista eikä mitään ylimaallisia kohokohtiakaan. Perus-settiä, hinta-laatu OK.Ravintola Sevilla


Ravintola Sevillasta on jotenkin jäänyt mieleeni ketjupaikan tahra, vaikka kovin harvoin olen siellä syönyt tai joutunut pettymään. Päätimme kaikesta huolimatta ottaa pienet tapakset ja kokeilla paikan antia.


Paikka on yllättäen sekin rakennustyömaan vieressä, hieman nuhjuisempi sisältä, mutta hyvällä paikalla muuten ja melko tiolava. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelu toimi nopeasti.


Valitsimme oliiveja, serranoa ja melonia, pieni kalakeitto, vuohenjuustokroketteja ja aliolia, valkosipulileipää, grillattuja karitsankyljyksiä ja aliolia. Ja tietysti Barcelonalaista Estrella Dammina. Mukavana yllätyksenä keittiö toi lisäksi ensin ylimääräisenä alkupalana/tervehdyksenä shottilasillisen todella hyvää savupaprikakeittoa.


Mielikuvani paikasta muuttui täysin! Kerrassaan herkullista läpi aterian! Erityisesti karitsankyljykset olivat hyviä, parasta karitsaruokaa mitä olen missään maistanut. Lihan mureus, mehukkuus ja maukkaus oli aivan kuin karitsa confit. Mutta myös muut, aivan kaikki läpi aterian toimi erinomaisesti. Erittäin hyvä hinta-laatu.
Jos näistä kahdesta paikasta pitäisi valita, valitsisin ehdottomasti ravintola Sevillan, joka hieman yllättää itseni. Armottoman hyvät safkat hyvään hintaan, ja vielä palvelukin kohdallaan. Ei ravintola Inezissäkään mitään vikaa ollut, mutta lopputulos jäi elämyksettömäksi ja hieman mitäänsanomattomaksi verrattuna Sevillaan.


Erinomaiset vaihtoehtot jokatapauksessa sille hamppariateria-pizza-kiinalainen arpomiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti