30.5.2011

King size Hoagie

Joka mantereella tuntuu olevan älytön, liioiteltu leipä. Po'Boy, Hoagie, Gatsby, Blimp, Submarine, millä nimellä sitä nyt haluaa kutsuakaan, hieman täytteistä riippuen. Etäisesti samaan kategoriaan istuu varmaan gyrot ja "isot pitat".


Käytännössä kyseessä on täytetty ranskis joka ylipursuaa hiilihydraatteja, kaloreita sekä maistuu taivaalliselle. Päätin siis kokeilla itsekin.


Hoagie


Laitoin hieman ranskalaisia uuniin ja tein pienen majoneesin jonka maustoin nipulla persiljaa, ruohosipulia ja habaneroa. sekaan sekoitin hieman tavallista enemmän dijon sinappia ja viinietikkaa.


Varjossa vaaniva täysikasvuinen
Hoagie, kuvattu luonnollisessa
ympäristössään.
Seuraavaksi halkaisin ranskiksen varovasti, "prässäsin" kädelläni leivänpuolikkaan litteäksi ja paahdoin uunissa hetken.


Seuraavaksi levitin molemmille puolille majoneesia, tomaattia, salaattia, tuhdin nipun pastramia (suolaliha; miksei paahtopaistikin; käy yhtähyvin) ja juustoa. Tämän päälle kourallinen kevyesti grillimaustettuja ranskalaisia, lusikallinen majoneesia ja hieman ketsuppia. Sitten taas yllämainitut täytteet ranskisten päälle, kansi ylle ja kova painallus kädellä. Lopuksi leikkaa leipä kahtia.


Tässä tosiaan on varmaan miljardi kaloria ja syödessä leukojen pitäisi aueta 180 astetta mikäli tämän yrittäisi syödä sotkematta naamaa totaalisesti. Syli on myös hyvä suojata.

1 kommentti:

  1. Kasvikset muuten omasta maasta. Loistavaa, näin varhaista starttia en ole ennen saanutkaan!Vuoden ensimmäinen chilisatokin näkyy kypsyvän sopivasti vielä ennen reissua.

    VastaaPoista