9.8.2011

Inez

Tapas Bar Inez on nyt tullut testattua muutamaan otteeseen ja täytyy sanoa että maut paranevat koko ajan. Ihan huippua! Ainakin omalla kohdallani, nykyään kun tekee mieli pikaruokaa poikkean sangen usein Inezissä muutamalla tapaksella jos satun nurkilla olemaan.


Siinä missä aiemmin meininki oli vähän kankeaa ja persoonatonta, asia on korjaantunut mukavasti. Joka kerralla joku asia tai maku on ollut hieman paremmin ja parilla viimekerralla ei paljoa ole ollut valittamista. Annokset ovat erinomaisia ja kerrankin palvelu on sillä suunnalla mitä pitääkin. Pientä parantamista ja hienosäätöä vielä niin natsaa kympillä. Listalle kun saisi vielä vähän grillattua siankorvaa ja karitsan kyljyksiä niin päästäänkin Katalonian sydämeen.


Paikka on riittävän kaukana finedinestä, juuri sellainen rento contemporary moderni tapas-platz mikä kuuluukin. Toivottavasti paikalla on asiakkaita että se näkee jatkon myös kun raksatyömaa ravintolan vierestä on purettu.


Olen vierestä seurannut (ja välillä vähän lähempääkin) Tampereen ruokakulttuuria ja ravintoloiden kehitystä aktiivisesti/puoliaktiivisesti viidentoista vuoden ajan, ja vaikka  toistankin itseäni, on mahtavaa nähdä ravintoloiden tason nousevan Tampereellakin tasaisesti. 


Että pankaas käyden maistamassa ja katsastamassa Inezkin. 

1 kommentti:

  1. Eilen kävin tsekkaamassa uudelleen Sevillan myös. Asetelmat ovat vaihtaneet paikkaa.

    Siinä missä Inez on parantanut tasaisesti, on kehitys ollut päinvastainen Sevillan kohdalla. Ihan OK safkaa, mutta nyt ei kyllä ollut mitään elämyksiä.

    VastaaPoista