Aiemmasta vanha tuttu kaasugrillistä tuunattu hiiligrilli. Reilunkokoinen ilmatila takaa hyvän tuloksen. Barbababaquemaster2000. |
Nimittäin kuluneen talvitauon mitta. Edellisen vuoden (kauden olisi kai oikeampi termi) viimeinen grillaustapahtuma merkittiin 14.01.2012 ja eilen päräytettiin kausi 2012 käyntiin. Kaunis keli yksinkertaisesti aiheutti pakonomaisen tarpeen grillata!
Koska kyseessä oli kauden ensimmäinen grillaus, oli parempi pysytellä tutussa ja turvallisessa.
Hiilille/parilalle päätyi Lidlin krakovalaisia (erinomainen grillimakkara!), pekonia, kunnolla voilla penslattua maissia ja halloumia. Kylkeen kunnon originaalia jalapenosalsaa (jalapeno, terttutomaattia, makeaa sipulia, valkosipulia, korianteria, limemehua ja suolaa ja ruokosokeria; luomua/reilunkaupan tottakai) ja kuivaa omena siideriä.
Mutta.
Rouvan tomaatti-basilika-rucola salaatti BBQ kanalla näytti täydelliselle! Kuten olen kertonut linturasvojen allergiastani, on todella harmi etten voinut maistaa. Tuolla tavalla glaseerautuneita kanapamppuja näkee lähinnä promokuvissa ja telkkarin ruokaohjelmissa! Tällä kaudella taidankin olla taustalla BBQ ladyn apukokkina.
Tälle kaudelle pitää yrittää muurata tuohon pihalle kunnollinen pihakeittiö johon on väsättävä myös tynnyrigrilli ja kunnon muurattu grilli savustus- ja loimutus optiolla, tähän on jo mielessä piirrustuksetkin.
Enää pariviikkoa ja tie kutsuu. Illinois, Nevada, Arizona, Utah.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti