19.10.2012

Gobi Desert Canoe Club

Hëllo ihmiset. Ajattelin uhrata pari sanaa silkalle hyväntuulisuudelle.

Piipahdin pitkästä aikaa (en ehdi käymään liian usein ulkona viihteellä) Tampereella vakiopaikassani Rautatienkadulla Gobi Desert Canoe Clubissa. Ravintolan perustamisesta lähtien baari on kuulunut vakio-ohjelmistooni ja rohkenen väittää käyneeni joka ainoan kerran Tampereella iltaa istuessani kyseisessä ravintolassa. Ennenkaikkea lyömättömän musiikkivalikoiman, henkilökunnan ja tunnelman takia. Tunnelman takia.

Ravintola on hyvin pieni, vaajat 30 asiakaspaikkaa(?), mutta ravintolan musiikkilista on ihan tajuton! Rohkenen väittää että yhtä kattavaa ja hyvää blues-levy valikoimaa ei löydy yhdestäkään toisesta Suomalaisesta musiikkiravintolasta!

Mieltä lämmittää myös että ravintolasta löytyy mukiinmenevä olutvalikoima ja ilokseni huomasin ravintolan panostaneen rommivalikoimaan. Pitkälle toistakymentä rommimerkkiä Ron Zacapa Centenario 23 años alkaen!

Olen luuhannut pitkin maailmaa jos jonkinlaisissa paikoissa eri mantereilla ja täytyy sanoa että tätä paikkaa arvostan pikkupubien sarjassa kaikkein eniten. Paikassa on tiettyä hyväntuulista magiaa ja jostain syystä taustalla soiva blues iskee selkäytimeen saakka huimalla tavalla ja ravintolassa ajautuu ihan huomaamattaan lähes poikkeuksetta mielenkiintoisiin pikku keskusteluihin. Tai sitten saa tuijottaa tuoppia jos siltä tuntuu, mutta täällä ei kyllä tunnu kovin kauaa.

Eli, kun käytte Tampereella (ja etenkin jos asutte Tampereella) käykääpä tsekkaamassa paikka.

Onneksi tällaisia ravintoloita on olemassa. Kiitos Tapsa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti