24.4.2014

Tampereen snagarit

Päivä 4

On tosiaan tullut luuhattua kaupunkialueelta varmaan suurin osa snagareista läpi, samoin kebab-paikoista (14 kebabpaikasta löytyy muisiinpanot Iskendereistä, siitä oma teksti myöhemmin), joten taas parin vuoden jälkeen julistan itse itselleni suomin valtuuksin Tampereen parhaan snagarin.

Jankan Wanhalla grillillähän on tullut aterioitua lounaita jonkun aikaa kerran viikossa, ja pitää sanoa että nyt kun avasivat ovensa uudelleen, taso on säilynyt, ellei jopa parantunut, ja edelleen hallitseva mestari puolustaa voitokkaasti titteliään haastajiaan vastaan. Vaakon Nakkikin on ihan hyvä, mutta tämä kyllä vie edelleen voiton.

Olenkin jo ehtinyt syömään uuden listan läpi, ja listalla on erinomaisia hamppareita. Henkilökohtainen suosikkini on Hottis-hampurilainen, joskin kurkkurelissi on vähän erikoinen ratkaisu sinne väliin, ja pyydänkin aina jättämään sen pois. Normaali suolakurkku toimisi mielestäni paremmin, imho.

Savujuusto, hotsauce...äh, käykää maistamassa. Ottakaa myös kahden juuston tuplajuusto.

Lisäksi jokatorstainen mustamakkarapäivä, jolloin Tapolalta tulee tuoretta mustaa lähetys, on hyvä ja edullinen idea! 

Tämäpä loistava aasinsilta, mitäpä jos joskus söisit oman pituutesi verran mustaa makkaraa...näin kaksimetriselle haaste on aika kova? Lähiaikoina haaste realisoituu kaksintaisteluksi...

Tässä voisi olla potentiaalia pienellä viilauksella samantyyppiseen lopputulokseen kuin mihin olen noilla roadtripeillä törmännyt, luonnollisesti puitteet huomioiden, mutta kumminkin. Listalle vielä pulled pork leivät ja tynnyrisavustin pihaan ni vot! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti