2.11.2011

Parasta grilliruokaa Tampereella

Olen pitemmän aikaa bongannut näitä perinteisiä snagareita ja katukeittiöitä jotka vielä pistävät kampoihin ketjuille. Nykyään niitä vaan on valitettavan vähän kaupungeissa, ja on lähdettävä usein vähän kauemmas tutkimusretkille. Myös mikroaaltouunien yleistyminen pilaa snagarikokemuksen. Ei se ole grilliruokaa jos se laitetaan mikrossa. Kunnon snagarilla pitää olla parila!


Jankan Wanha Grilli
Eritoten chilijuustohampurilainen on mielettömän hyvä. Tuoreen makuista keskivahvaa salsaa (tehdäänköhän se itse? Tosi hyvää jokatapauksessa, hyvä tasapaino korianterin, sipulin ja tuoreen chilin kesken), erinomaisesti maustettu pihvi ja tuhdisti emmentalia.


Myös jättihamppari friteerattuine sipulirenkaineen ja BBQ soosilla on ihan superhyvä. Puhumattakaan höyrytetystä lihapiirakasta joka on käytetty pikaisesti parilalla ja väliin on sujautettu pihvi...koko lista on mielettömän hyvä! Ei näitä pysty paremmuusjärjestykseen rankkaamaan. Erityisesti pihvit maustetaan täällä todella hyvin ja kasvikset on tosi raikkaita. Lisäksi henkilökuntakin on tosi mukavaa, tässä on kaikki menestyksen eväät. 


Ainoa miinus tulee siitä että joskus lounasaikaan snagarilla on niin pitkä jono että safka pitää hotkia että sen ehtii syömään ja ajamaan takaisin duuniin.


Lounaspassien kulutuksen mukaan olen aterioinut nyt vuodessa kuutisenkymmentä kertaa Jankan Wanhalla grillillä. Pyrin käymään siellä noin kerran viikossa, erinomaisen ruoan ja katukeittiöitä kohtaan tuntemani sympatian takia.


Support your local streetfood!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti